Έκλεισε ο κύκλος του Δεσποτάκη στον Απόλλωνα…

despotakis mariosΤο τέλος της σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ βρήκε τον Μάριο Δεσποτάκη να οδηγεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 4η θέση και στις… επιλαχούσες ομάδες για τη Γ’ εθνική εάν υπάρξει κάποια αποχώρηση. Για τον έμπειρο προπονητή, πάντως ο κύκλος του στον Απόλλωνα έκλεισε μετά από μία τετραετία, με τον Δεσποτάκη να εύχεται τα καλύτερα στην πρώην πλέον ομάδα του.
Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του Δεσποτάκη αναφέρει:
“Στη ζωή υπάρχουν κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Έτσι λοιπόν τελειώνοντας η φετινή σεζόν ο κύκλος Απόλλων Σμύρνης έκλεισε για μένα μετά από 4 υπέροχα χρόνια, αφήνοντας μου όμορφα συναισθήματα, σημαντικές μπασκετικές χαρές και έχοντας κάνει  καλούς φίλους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες που είχα στη πορεία μου στην ομάδα, τους παράγοντες που στάθηκαν στο τμήμα μπάσκετ και ειδικά  δύο ανθρώπους:
Στον γενικό αρχηγό  Μάνο Δημητρίου, που ήταν αληθινά δίπλα μου στις καλές και τις κακές  στιγμές και με εμπιστεύτηκε απόλυτα  και στον αείμνηστο πρόεδρο Κώστα Δέδε, έναν άνθρωπο που με τον τρόπο που διοικούσε σε έκανε να προσπαθείς περισσότερο για την ομάδα.
Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στον Απόλλων Σμύρνης.
Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach”.

Πηγή φωτογραφιών Twitter/Instagram/Facebook