Αγρίνιο: “Πρωτοφανή επεισόδια και αναίτιοι προπηλακισμοί σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο”…

agrinio_logoΑν και δεν είναι η εποχή του… χαρτοπόλεμου, ωστόσο Αγρίνιο και Νίκη Βόλου ξεκίνησαν να επιδίδονται στο συγκεκριμένο σπορ! Οι βολιώτες μπήκαν πρώτοι στο… χορό, όμως κι οι αγρινιώτες δεν άργησαν να αποτυπώσουν μέσω ανακοίνωσης τη δική τους θέση, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο κλειστό της Νίκης και κυρίως να καυτηριάσουν την έλλειψη αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο, αλλά και την πάγια θέση της διοίκησης να σταθεί αρωγός στους αρμόδιους φορείς σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει για την ολική καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγρινίου αναφέρει:
“Η διοίκηση του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εκφράζει τη βαθιά της απογοήτευση και καταδικάζει τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
Ένας αγώνας που αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί και παίκτες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αναίτια προπηλακίζοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας λόγω απουσίας της αστυνομίας (ανεπίτρεπτη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας).
Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η ηθική της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία ούτε αλλοιώθηκε ούτε εξαγοράστηκε από τέτοιου είδους συμπεριφορές που σπιλώνουν το άθλημα μιας αμιγώς μπασκετικής πόλης όπως είναι ο Βόλος.

Επίσης η διοίκηση του ΑΟ έχει καθαρή στάση απέναντι στα φαινόμενα αθλητικής βίας και είναι έτοιμη να γίνει αρωγός και να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει για την ολική καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους”.