Αδελφοποιήθηκαν Στρατώνι και Πολύγυρος

polygyros-stratoniΗ πολυετής συνεργασία μεταξύ του Στρατωνίου και του Πολύγυρου πέρασε σε… άλλο επίπεδο το περασμένο Σάββατο, καθώς οι δύο σύλλογοι της Χαλκιδικής “αδελφοποιήθηκαν” στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στο χώρο του τουριστικού περιπτέρου “Εξι βρύσες”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Πολύγυρου Αστέριος Ζωγράφος, ο αντίστοιχος δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη και πρόεδρος του Στρατωνίου Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης, καθώς και ο πρόεδρος του Πολύγυρου Ξενοφώντας Παρασκευάς.

Επίσης, το “παρών” έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιδήμαρχος Πολύγυρου Χρήστος Βόρδος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πολύγυρου Δημήτρης Ζαγγίλας και η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολύγυρου Αννα Ρόκου.

Τη φανέλα της αδελφοποίησης των δύο σωματείων την παρέδωσε εκ μέρους του Στρατωνίου ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Μάνος Κατσαβαβάκης και από την άλλη πλευρά ο αρχηγός του Πολύγυρου Γρηγόριος Στιβαχτάρης.