Αμφίρροπη αναμέτρηση στην Καρδίτσα

Ενα κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό που δίνει το Σάββατο (10/11), ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ,  στο κλειστό της πόλης υποδέχεται τον Αμύντα. με τον Α.Σ.Κ. να έχει δύσκολο έργο μπροστά του, μιας και υποδέχεται μια από τις πιο συμπαγείς και έμπειρες ομάδες της κατηγορίας.

To θετικό για τον κόουτς Γιάννη Τζήμα, είναι πως είδε τους Παπαδόπουλο και Γράβα να επανεντάσσονται στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, από τον οποίο απουσίασαν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Ο αρχηγός Βαγγέλης Παπαδόπουλος είχε ενοχλήσεις στο πόδι και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα όμως πλέον είναι καλά, ενώ ο Δημήτρης Γράβας υπέστη κάταγμα στη μύτη στο φιλικό ματς με το Πευκοχώρι το προηγούμενο Σάββατο, όμως επέστρεψε στις προπονήσεις με ειδική προστατευτική μάσκα για να προφυλαχθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα γνωρίζει τις  δυσκολίες του αγώνα του Σαββάτου, απέναντι σε ένα έμπειρο και σκληρό αντίπαλο.

Μεγάλο όπλο για τους «κυανόλευκους» το πλεονέκτημα της έδρας, αφού οι παίκτες αντλούν δύναμη και πάθος από την υποστήριξη των φιλάθλων. Έτσι και το Σάββατο, ο Α.Σ.Κ. περιμένει θερμή παρουσία από το φίλαθλο κόσμο της πόλης, για να τον έχει στο
πλευρό του σε μια δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση.

Τζάμπολ στις 5 μ.μ. το Σάββατο

Στις 5 μ.μ. του Σαββάτου θα ξεκινήσει το ματς με διαιτητική τριάδα τους Παντελίδη, Τζήμα και Θεοδώρου, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνουν οι καθιερωμένες κληρώσεις για όλους τους φιλάθλους με αρκετές εκπλήξεις.