Ανακοίνωσε Νικολόπουλο και χορηγό ο Λεύκιππος

Στην ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής προχώρησε ο Λεύκιππος Ξάνθης, που συμφώνησε με το Ντίνο Νικολόπουλο. Παράλληλα οι διοικούντες τον σύλλογο προχώρησαν και στην έναρξη χορηγικής συνεργασίας με εστιατόριο της πόλης.

Η ανακοίνωση για το Νικολόπουλο αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Ντίνου Νικολόπουλου (ύψος 1,84, θέση “2”, γενν. το έτος 1988). O Ντίνος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από μικρή ηλικία. Ως έφηβος αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Σ. Ξάνθης. Το χρονικό διάστημα 2005 έως 2007 αγωνίστηκε σε υψυλό επίπεδο με την ομάδα της Ξάνθης στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Αργότερα, μεταπήδησε στον Απολλωνα Καλαμαριάς, αγωνιζόμενος στην Γ Εθνική Κατηγορία για ένα έτος, οδηγώντας την ομάδα ως Πρωταθλήτρια στη Β’ Εθνική. Έπειτα (2008-2010) ενίσχυσε την ομάδα του Αριστοτέλη Επανωμής στην Κατηγορία Α’ ΕΚΑΣΘ, όπου κατέκτησε δύο κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας και πάλι μία άνοδο στην Γ’ Εθνική ως Πρωταθλητής. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις και το πάθος του για την καλαθοσφαίριση συνέβαλλαν ώστε να μεταγραφεί αρχικά (2010 – 2012) στην ιστορική ομάδα της ΜΕΝΤ, η οποία αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Οι επόμενες χρονιές ήταν χρονιές καταξίωσης του Ντίνου καθώς αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια των ετών 2013-2015 στην ομάδα των Τρικάλων, και στον Απόλλωνα της Πάτρας την περίοδο 2015-2016.

Το 2016 τον βρίσκει αγωνιζόμενο στην ομάδων των Πευκών στην Α2 Εθνική Κατηγορία και μετά από ένα πέρασμα στη Β’ Εθνική από την ομάδα των Φαρσάλων οδήγησε την Λευκάδα (αγωνιστική περίοδος 2018-2019) στην άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο Ντίνος είναι ένας σύγχρονος γκαρντ, που διαθέτει πολύ καλή αντίληψη του χώρου και αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο γρήγορους “εκτελέστές” των ελληνικών γηπέδων. Με την απόκτησή του ο Λεύκιππος απόκτησε έναν παίκτη με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και με “κρύο αίμα”, όπως έχει αποδείξει ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις στην Α1.

Ντίνο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεύκιππου, σου ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Ενώ η ανακοίνωση για τη χορηγική συνεργασία αναφέρει: “Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό την έναρξη της χορηγίας από το εστιατόριο Ξανθίππη”.