Βλαχόπουλος: «Να αποδείξουμε πως ο Προμηθέας δεν είναι φωτοβολίδα»

promhtheas-xalandriou-prwtiΟ ενθουσιασμός την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του Προμηθέα Χλανδρίου ήταν διάχυτος καθώς βρίσκει την ομάδα στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο πρόεδρος, Κώστας Βλαχόπουλος καλωσόρισε τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους υπήρξαν τρεις προσθήκες. Φαίνεται όσο οι άλλοι ήταν διακοπές, το επιτελείο του Προμηθέα δούλευε ασταμάτητα και έτσι παίκτες της ομάδας είναι ο έμπειρος Δημήτρης Σιδερής (33, 1,87), ο νεαρός Γιάννης Σαμιώτης από τους Ίωνες Χίου (19, 1,83) και ο Αλέξης Πιαλόγλου (23, 1,80)που επέστρεψε στην ομάδα από τα Χανιά όπου αγωνιζόταν όσο σπούδαζε.

«Ο Προμηθέας είναι πρώτα από όλα μία μεγάλη οικογένεια και χαίρομαι που είμαι μέλος της», είπε ο πρώην παίκτης του Γαλατσίου, Δημήτρης Σιδερής, ενώ ο νεοφερμένος από την Χίο γκαρντ, Γιάννης Σαμιώτης τόνισε: «Ξεκινάω με πολλά όνειρα και μεγάλες προσδοκίες. Ευχαριστώ τον Τάσο Νικητόπουλο που με εμπιστεύτηκε». Τέλος, ο Αλέξης Πιαλόγλου είπε «Επέστρεψα στον μοναδικό προορισμό μου μετά τα Χανιά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του».

Η έναρξη της σεζόν βρήκε όλους τους παίκτες στο γήπεδο και τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστας Βλαχόπουλο να εύχεται σε όλους αρχικά υγεία, τονίζοντας πως:  «Ανεβήκαμε και το ότι θα παίξουμε σε Εθνική κατηγορία είναι από μόνο του μία μεγάλη επιτυχία. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στα σαλόνια για να αποδείξουμε πως ο Προμηθέας δεν είναι μία… φωτοβολίδα, αλλά όπως είναι και το σήμα του είναι μία φλόγα που ανάβει όλο και πιο ψηλά».

Στις προπονήσεις του αντρικού θα μετέχουν και έφηβοι από τα τμήματα υποδομής.