«Γέμισε» τη ρακέτα η Αχαγιά με τον Μακρή

Η φροντ λάιν της Αχαγιάς «γέμισε» με την προσθήκη του Βασίλη Μακρή. Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ στη γραμμή των ψηλών της ομάδας, με τον προπονητή να ποντάρει αρκετά στον Τρικαλινό παίκτη, τόσο για την εμπειρία του, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Τρικαλινό πάουερ φόργουορντ / σέντερ Βασίλη Μακρή. Η ενίσχυση έρχεται απο τα Βόρεια αυτή τη φορά, με την προσθήκη του Βασίλη Μακρή ολοκληρώνται οι θέσεις της πρώτης γραμμής των ψηλών. Η προσθήκη του δυναμικού σέντερ θα βοηθήσει την ομάδα του Χρήστου Σαράντη να πετύχει τους στόχους της. Στα θετικά της συγκεκριμένης μεταγραφής, ειναι η παρουσία του Βασίλη ως συμπαίκτης στο παρελθόν με τους περισσότερους παίκτες που αποκτήθηκαν την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

Who is who

O 26χρονος Τρικαλινός σέντερ ύψους 2.01cm έχει θητεύσει στην γενέτειρα του Μπάσκετ(Αμερική) και συγκεκριμένα σε Κολεγιακά προγράμματα(NCAA) όπως στην Iowa με τους Iowa Lakes και South Dacota με τους USF. Ακολούθησαν οι Α.Ο. Αγρινίου, Αίολος Αστακού και την περσυνή χρονιά ο Γ.Σ. Φαρσάλων με σημαντική παρουσία και στις 3 ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες.

Βασίλη καλώς ήρθες».

.
Διαβάστε ακόμη…