Για έκτο χρόνο στην Καρδίτσα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος

«Αρχηγού παρόντος», λέει η Καρδίτσα, που για έκτη συνεχόμενο χρόνο κρατά τον αρχηγό της στις τάξεις της. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά με τον σύλλογο της Καρδίτσας, που δείχνει έτσι ότι εμπιστεύεται τον παίκτη όχι μόνο για τις ικανότητές του εντός του παρκέ, αλλά και για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με το Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός της ομάδας μας θα φορά για έκτη συνεχόμενη περίοδο την «κυανόλευκη» φανέλα και θα είναι παρών στο νέο και –όπως αναμένεται- εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Η παρουσία του Καρδιτσιώτη σέντερ στο ρόστερ της ομάδας μας, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την άνοδο και την καταξίωση όχι μόνο του συλλόγου, αλλά και συνολικά του μπάσκετ της περιοχής μας. Μετρώντας πέντε σεζόν και τρεις ανόδους με την ομάδα μας, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ήταν από τους κύριους συντελεστές που ο Α.Σ.Κ. βρέθηκε σε αυτό το διάστημα από την Α1 Θεσσαλίας, στην Α2 Εθνική ανδρών.
Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο Βαγγέλης θα ηγηθεί της ομάδας, προσφέροντάς της προσωπικότητα και αγωνιστική ποιότητα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».

.
Διαβάστε ακόμη…