Για το δύο στα δύο τα φαβορί

bg_bballΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται στη Νότιο Κορέα με την Εθνική ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία καθώς βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτή είναι άλλωστε και η αιτία που και 2η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί με ελλείψεις.

Με… φόρα από τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Φάρος πηγαίνει την Κυριακή στο Μετς για να αντιμετωπίσει το Παγκράτι με σκοπό να κάνει το δύο στα δύο. Για τους «ροσονέρι» θα είναι και η πρεμιέρα τους για το φετινό πρωτάθλημα καθώς το περασμένο Σάββατο δεν αγωνίστηκαν σε επίσημο παιχνίδ γι΄αυτό και θέλουν να μπουν με το… δεξί.

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές θέλει να επιτύχει και ο Προμηθέας, ο οποίος δοκιμάζεται στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό της Λιβαδειάς. Το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, από τη στιγμή που δεν θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους, είναι δεν αναμένεται εύκολο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της η Κύμη, θέλει να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή εμφάνιση η οποία βέβαια θα συνδυαστεί και με το θετικό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία του Φίλιππου όμως έχει δεχτεί τονωτικές… ενέσεις καθώς η νίκη της περασμένης αγωνιστικής έχει ανεβάσει τη ψυχολογία στην ομάδα. Η ομάδα της Βέροιας θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη και να πετύχει τη νίκη.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι φαίνεται πως θα διεξαχθεί στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή να κοντράρεται με τη Δόξα Λευκάδας. Και οι δύο ομάδες θέλουν να πετύχουν τη νίκη, καθώς αυτή θα είναι και η πρώτη τους για φέτος. Ο Ηρακλής θέλει να ρεφάρει την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ η Δόξα θα παλέψει για το πρώτο «διπλό» της σεζόν.

Τέλος, ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τα μαχητικά Πεύκα σ΄ενα ματς το οποίο αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού και οι δύο είναι ανταγωνιστικές ομάδες που παλεύουν μέχρι τέλους. Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τους δύο βαθμούς, ενώ οι Μαχητές θα επιδιώξουν για μία δυνατή εμφάνιση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Ηρακλής – Δόξα Λευκάδας (Ιβανώφειο, 17:00)
ΓΣ Κύμης – Φίλιππος Βέροιας (Ν. Μαρίνος, 17:00)
Πανερυθραϊκός – Μαχητές (Σ. Καλαϊτζής, 17:00)
Λιβαδειά – Προμηθέας Πατρών (Κλειστό Λιβαδειάς, 17:00)
Κυριακή (11/10)
Παγκράτι – Φάρος Κερατσινίου (Μετς, 17:00)
ρεπό Περιστέρι
12/12
Ψυχικό – Περιστέρι
Πευκοχώρι – Εθνικός