Γκάτζο: «Μπορούμε να γίνουμε δύσκολη έδρα»

Η Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει αύριο (9/11, 17:00) το Ψυχικό στο Κλειστό Χαϊδαρίου και ο Τζόι Γκάτζο μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας στο Facebook για την αιτία της ήττας από τον ΑΣΚ και την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, ενώ ζήτησε την… ενίσχυση του κόσμου του Χαϊδαρίου.

Αναφορικά με το προχτεσινό παιχνίδι στην Θεσσαλία ο 22χρονος Forward δήλωσε: «Πιστεύω πως είχαμε μια καλή εικόνα στην Καρδίτσα, αφού για σαράντα λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ. Όμως, αυτό δεν έφτανε τελικά και ένα λάθος ήταν αρκετό για να πάμε στην παράταση, όπου και χάσαμε».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αυριανό μας αντίπαλο: «Το Ψυχικό είναι μια ομάδα που έχει βρει τα πατήματα της και ξέρει καλά την κατηγορία. Αλλά αν παίξουμε εμείς το παιχνίδι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Ολοκληρώνοντας, επισήμανε: «Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν βλέπεις ένα γήπεδο γεμάτο και τον κόσμο να σε εμψυχώνει σου δίνει δύναμη και ενεργεία και ένα επιπλέον κίνητρο. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε μια καλή έδρα και δύσκολη για κάθε αντίπαλο και περιμένουμε τον κόσμο του Χαϊδαρίου να μας βοηθήσει σε αυτό»!