Γκίμας: «Γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας»

Ο Φίλιππος δεν τα κατάφερε χθες ( 13/5) στην Πρέβεζα γνωρίζοντας την ήττα από τη Νικόπολη. Ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αναμέτρηση ευχαρίστησε την αντίπαλο για τη φιλοξενία, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους ρέφερι για τη διαιτησία.

«Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Πρέβεζας για την άψογη φιλοξενία της και να τη συγχαρούμε για τη δίκαιη νίκη της. Το ίδιο πρέπει να συγχαρούμε  τους διαιτητές τους κυρίους Λελουδα και Κοντογιαννη.

Απο την πλευρά μας είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και χώρο σε όλα τα παιδιά μας. Χρόνο που δικαιούνταν έπειτα από μια μεγάλη προσπάθεια, και ταυτόχρονα αγωνιστήκαμε και χωρίς τον Κοθρα.

Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από κανέναν αφού όλοι προσπάθησαν και με το παραπάνω για τη νίκη. Πάμε τώρα για το τελευταίο μας παιχνίδι την Κυριακή στη Βέροια. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας μας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Γι αυτό ζητάμε από όλους όσους είναι δίπλα μας όλα τα τελευταία δύσκολα χρονιά και στάθηκαν δίπλα μας γεμίζοντας το γήπεδο με τον Φαίακα να είναι παρόντες και την Κυριακή στην επίσημη στέψη του πρωταθλητή Φιλίππου Βέροιας»