Δεκτή η παραίτηση Αμοιρίδη, στα χέρια του Χρήστου Βαχαρίδη το “τιμόνι” του Λεύκιππου Ξάνθης

Τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Αμοιρίδη στο “τιμόνι” της ομάδας βρήκε η διοίκηση του Λεύκιππου Ξάνθης στο πρόσωπο του Χρήστου Βαχαρίδη. Ο Έλληνας προπονητής που επί σειρά ετών ήταν στην Ασπίδα Ξάνθης και είχε δημιουργήσει πρότυπο το αναπτυξιακό τμήμα της ομάδας, πλέον θα καθοδηγεί τον Λεύκιππο, μετά την απόφαση του Αμοιρίδη να παραιτηθεί από το πόστο του. Με ανακοίνωσή του ο Λεύκιππος επιβεβαιώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Αμοιρίδη και ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Βαχαρίδη.

Αναλυτικά:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει στους φιλάθλους της οµάδας τη λύση της συνεργασίας µε τον προπονητή Παναγιώτη Αµοιρίδη. Ο Παναγιώτης συνέβαλε τα µέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Λεύκιππου κατά τη διάρκεια της χρονιάς στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η πορεία αυτή επισφραγίστηκε θριαµβευτικά µε τη νίκη της οµάδας στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης για την κατάληψη θέσης, που δύναται να οδηγήσει σε άνοδο στην Β’ Εθνική. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Λεύκιππου, σεβόµενοι απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε ο προπονητής της οµάδας, αποδέχθηκαν οµόφωνα την παραίτηση του. Σε ευχαριστούµε για όλα Παναγιώτη και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Εν συνεχεία, είµαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουµε στην οικογένεια του Λεύκιππου το νέο µας προπονητή Χρήστο Βαχαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τµήµα του Αθλητικού µας Οµίλου. Ο Χρήστος Βαχαρίδης, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στις οµάδες ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και GIANNENA B.C., ενώ από τη σεζόν 2012-2013 έως και τη σεζόν 2017-2018 εργάστηκε µε ιδιαίτερη επιτυχία στην οµάδα της πόλης µας AΣΠΙΔΑ Ξάνθης. Το πλάνο που παρουσίασε ο νεαρός προπονητής καθώς και οι φιλοδοξίες του για τη δηµιουργία µίας ισχυρής οµάδας ταυτίζονται απόλυτα µε το όραµά µας. Καλώς ήρθες Χρήστο, σου ευχόµαστε καλή δύναµη και πολλές επιτυχίες!”.