Διαγωνισμός «νέκταρ των θεών»

Δηλώστε συμμετοχή κ΄ κερδίστε 2 φιάλες με το «νέκταρ των θεών», μέσα σε εκπληκτική ξύλινη κασετίνα

eyoi-bakxe_2

Στη διενέργεια ενός νέου διαγωνισμού με την προσφορά μιας πανέμορφης, ξύλινης κασετίνας με δύο ηδύποτα, σε καθέναν από τους 4 τυχερούς που θα κληρωθούν, τα οποία «έρχονται» από την κλασσική περίοδο της Αρχαίας Ελλάδας για να μας δώσουν σήμερα μια καταπληκτική και σπάνια, γλυκιά γεύση, προχωρούν οι ιστότοποι της Ι. ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ μαζί με το κατάστημα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων «Ευοί Βάκχε». Τα ηδύποτα με την ομώνυμη ονομασία «Ευοί Βάκχε», τα οποία θα πάρουν οι τυχεροί αναγνώστες των sites της ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑΣ και του καταστήματος που τα προσφέρει, έχουν τις βάσεις τους στη συνταγή με την οποία στην Αρχαία Ελλάδα παρήγαγαν το, γνωστό σε όλους, νέκταρ των θεών.

Για το σύγχρονο ηδύποτο «Ευοί Βάκχε» χρησιμοποιείται παλαιωμένο, κόκκινο κρασί από την περιοχή της Νεμέας, καθώς και μέλι και ρόδο από την ελληνική γη. Το ηδύποτο έχει «χαρακτηριστικά» κρασιού. Εχει ξεχωριστή, μοναδική γλυκιά γεύση και τις ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό τανίνες με ένα διακριτικό άρωμα κερασιού και μελιού.

Το ηδύποτο «Ευοί Βάκχε» κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από το κατάστημα με την ομώνυμη ονομασία («Ευοί Βάκχε») το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Βαρβάρας 89, στην πλατεία Καλογήρων, στην Δάφνη (Αθήνα) καθώς και από καταστήματα με υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.

Πώς θα συμμετέχετε στο διαγωνισμό

Στο διαγωνισμό μπορείτε να συμμετέχετε δηλώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στη σχετική φόρμα (ακολουθεί στη συνέχεια). Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση γίνονται δεκτές από τις 10 π.μ. της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου 2015.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στην έδρα της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΖΙΦΑΣ-ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Αθήνα (Πεδίο Αρεως) οδός Μαυρομματαίων αριθ. 15, στις 10 π.μ. της Δευτέρας 2 Μαρτίου 2015. Δύο ώρες μετά, στις 12 μ.μ. της ίδιας ημέρας τα ονόματα των νικητών θα γίνουν γνωστά από τα sites: www.topmodels.gr , www.infobasket.gr  και www.nez.gr .

Τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές, με κούριερ, στη διεύθυνση που θα δηλώσουν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των αρμοδίων με τους ίδιους (με βάση τα στοιχεία που θα έχουν δηλώσει στις αιτήσεις τους).

Ο Διαγωνισμός έχει κλείσει !