Διπλό «χτύπημα» η Χαλκηδόνα με τους Σπύρα και Δελίδη

Δύο ακόμα προσθήκες πραγματοποίησε η Χαλκηδόνα αποκτώντας τους Τάσο Σπύρα και Μιχάλη Δελίδη. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν έκρυψαν ότι στόχος τους είναι να συνεισφέρουν στο μέγιστο δυνατό, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Κορνήλιος Τσαλώνης στάθηκε στην πρόθεση του συλλόγου να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς ηλικιακά παίκτες.

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοινώνει τις μεταγραφές των Μιχάλη Δελίδη και Τάσου Σπύρα για την ερχόμενη σεζόν.
Ο Δελίδης (24χρ., 1μ90) «2» και ο Σπύρας (22χρ., 1μ89) «1», όπου και οι δύο αγωνίζονταν μαζί την περασμένη χρονιά στο Στρατώνι.
Ο Δελίδης έχει φορέσει τη φανέλα των Λαυρίου (2012-2013), Στρατώνι (2013-2015), Αίας Ευόσμου (2015-2016) και Στρατώνι (2016-2018), ενώ ο Σπύρας κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Γ.Σ Αλμυρού (2013-2015), Αίαντα Ευόσμου (2015-2017) και Στρατωνι 2017-2018.

Ο Μιχάλης Δελίδης μιλώντας για τη νέα του ομάδα αλλά και τους στόχους αυτής, ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια Τσαλώνη μου έδειξε ότι με θέλει πάρα πολύ. Με προσέγγισε φιλικά κάτι που άρεσε πολύ και το εκτίμησα. Μετέπειτα μίλησα με τον κόουτς Τουλούμη και μου είπε τους στόχους και πως θέλει να φτιάξει μία ομάδα που θα είναι παρέα. Πρωταρχικός στόχος είναι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με την προσωπική μου εκτίμηση να λέει πως δεν θα τεθεί τέτοιο θέμα, ενώ από εκεί και μετά θα κοιτάξουμε το καλύτερο πλασάρισμα. Οσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέση κάνοντας παράλληλα μία καλή χρονιά».

Από την πλευρά του ο Τάσος Σπύρας δήλωσε. «Ηταν μία εύκολη απόφαση. Από το πρώτο μας ραντεβού με τον πρόεδρο Τσαλώνη Κορνήλιο κατάλαβα το πόσο πολύ με ήθελε. Το αγωνιστικό πλάνο και ο αναβαθμισμένος ρόλος που μου παρουσιάστηκε ήταν από τους δύο βασικούς λόγους που επέλεξα τη Χαλκηδόνα. Πιστεύω ότι μετά από δύο χρόνια στη Β΄εθνική ήρθε πλέον ο χρόνος να αποδείξω πολλά περισσότερα. Η οικογένεια Τσαλώνη και ο κόουτς Τουλούμης με εμπιστεύτηκαν και να είναι σίγουροι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα.
Οπως αποδείχθηκε και πέρυσι η Χαλκηδόνα είναι μια μαχητική ομάδα που δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια, κάτι που φάνηκε και από τη σωτηρία της τις τελευταίες αγωνιστικές. Φέτος πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε αρκετά πιο ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να πλασαριστούμε σε μία υψηλή θέση. Πιστεύω ακόμα ότι θα είμαστε μία ομάδα που θα δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο και ειδικότερα στην έδρα μας που με τη βοήθεια του κόσμο που στηρίζει την ομάδα, εκτιμώ ότι θα είμαστε πολλοί δυνατοί».

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Χαλκηδόνας Κορνήλιος Τσαλώνης μιλώντας για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα δήλωσε. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσθήκη των Δελίδη και Σπύρα. Πρόκειται για δύο νεαρά παιδιά τα οποία έχουν γνώση της κατηγορίας και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε, γιατί η Χαλκηδόνα θέλει να δώσει το χρόνο σε νεαρούς αθλητές για να αποδείξουν ποιοι πραγματικά είναι, ενώ παράλληλα τους χρειάζεται για να δίνουν στην ομάδα την απαραίτητη ενέργεια. Τους καλωσορίζουμε στον σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και μία χρονιά μακριά από τραυματισμούς».