Ελεύθερη είσοδος και Academy Day στο τελευταίο ματς της σεζόν

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τον Ικαρο Νέα Σμύρνης στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και σε αυτό το μας θέλει τον κόσμο μαζί του γι΄αυτό και θα έχει ελεύθερη είσοδο, ενώ την τιμητική τους θα έχουν και οι Ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«3ο Academy Day και ελεύθερη είσοδος στο τελευταίο ματς της σεζόν!

Ο Πανερυθραϊκός μας, την προσεχή Κυριακή 20/5 ώρα 17:00, δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν 2017-2018, φιλοξενώντας, στο κλειστό «Στέλιο Καλαϊτζής», τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Μίας σεζόν φανταστικής, ονειρεμένης για την ομάδα μας, η οποία μας έκανε υπερήφανους, μας χάρισε μοναδικές στιγμές, ξεπέρασε τον εαυτό της, αλλά και κάθε προσδοκία!

Έτσι, έπειτα από μία χρονιά υπερβάσεων, οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας, οι παίκτες και οι προπονητές μας, αξίζουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, σε αυτή την τελευταία τους παράσταση για φέτος!

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για τους φιλάθλους μας, ενώ την τιμητική τους θα έχουν (για ακόμη φορά σε φετινό ματς της ανδρικής μας ομάδας) οι Ακαδημίες μας, αφού στο πλαίσιο της κυριακάτικης αναμέτρησης των Ανδρών μας, θα πραγματοποιηθεί το 3ο ACADEMY DAY, με τους μικρούς αθλητές του Πανερυθραϊκού να έχουν το δικό τους ξεχωριστό κομμάτι στην εξέδρα του «Στέλιος Καλαϊτζής»!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να χαρίσουμε στην ομάδα μας το πιο θερμό χειροκρότημα για τις συγκινήσεις που μας έδωσε φέτος και να την αποχαιρετήσουμε όπως της αρμόζει: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!».