Ενδιαφέρουσες “ακραίες “μάχες”

ball- periergiΑγώνας των άκρων στην Εδεσσα. Αναφερόμαστε  φυσικά στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας η οποία διεκδικεί την 2η φετινή της νίκης απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Βορρά.

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του θα διεκδικήσει ο Πρωτέας Γρεβενών μέσα στους επικίνδυνους, πάντα, Διόσκουρους Κοζάνης ενώ ενδεχόμενη επιτυχία, θα είναι η έβδομη συνολικά για την Καστοριά η οποία θα βρει απέναντι της την Μελίκη.

Ο Αίολος Αστακού πάντως αν θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή θα πρέπει να κερδίσει τη  Νίκη Βόλου ενώ να συνεχίσει με νίκες φιλοδοξεί&το Αγρίνιο που υποδέχεται την Καρδίτσα.

Η Σιάτιστα τέλος, έχει μόλις μια νίκη εντός έδρας και αυτό θέλει να το αλλάξει. Άλλωστε στο παρελθόν είχε μια από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Έτσι θα προσπαθήσει κόντρα στη Βόνιτσα να πάρει την τέταρτη (συνολικά) φετινή της νίκη ενώ και το έτερο σωματείο της Κοζάνης, ο Ηρακλής, έχει ως μόνο στόχο τη νίκη μέσα στη Μεταμόρφωση Βόλου που τις τελευταίες τρείς αγωνιστικές έχει κάποιες δυσκολίες να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Διόσκουροι Κοζάνης -Πρωτέας Γρεβενών (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καστοριά-Μελίκη (Καστοριάς, 18:00)
Σιάτιστα-Βόνιτσα (Σιάτιστας νέο,17:00)
Μεταμόρφωση Βόλου -Ηρακλής Κοζάνης (Β. Παρασκευόπ., 18:00)
ΑΟ Αγρινίου-Καρδίτσα (ΔΑΚ Αγρινίου, 17:00)
Πανεδεσσαϊκός-ΑΕΛ (ΔΑΚ Εδεσσας, 18:00)
Αίολος Αστακού-Νίκη Βόλου (Βόνιτσας, 16:00)