Εξειδικευμένο πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου από τους Μαχητές

Ενα πρωτοποριακό και καταρτισμένο πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου, θα λειτουργήσουν οι Ακαδημίες των Μαχητών Δόξας Πεύκων, για παιδιά ηλικίας 10 χρονών και πάνω, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο.

Αναλυτικά:

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ  

Η Machites Doxas Pefkon Basketball Academy και το καταρτισμένο προπονητικό της team, αγκαλιάζει παιδιά ηλικίας 10 χρονών και άνω με σκοπό την εφαρμογή για πρώτη φορά ενός εξειδικευμένου προγράμματος μεταβατικής περιόδου με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις.

Λειτουργώντας ένα νέο σύγχρονο μοντέλο με νέες καινοτομίες στην εκμάθηση -βελτίωση των μυστικών του μπάσκετ, πρωταρχικός στόχος είναι να δώσουμε στους νέους αθλητές το ερέθισμα που χρειάζονται για να βιώσουν την ατομική βελτίωση στα βασικά του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών [ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση] και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα.

Παράλληλα φροντίζουμε να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος επιδίωξη που θα αποτελέσει την απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς.   Το μότο μας… Ερχεσαι να παίξεις, να συναγωνιστείς, θα μετρήσεις τι αξίζεις, θα μάθεις σωστά τα βασικά θα γνωρίσεις νέους φίλους
Machites Doxas Pefkon Basket Player Development Camp  
1η εβδομάδα 19-23/6,  2η εβδομάδα 26-30/6».