kypritzoglouΈπειτα από το ρεπό της περασμένης εβδομάδας, η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει αύριο (Κυριακή 1/3, 17:00)στη δράση και υποδέχεται το Κρανίδι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αμαρουσίου θέλει να συνεχίσει με νίκη, επιδιώκοντας την επιστροφή της στις καλές εμφανίσεις, σε συνδυασμό με τον ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους… μικρούς της Νίκης, όπως συμβαίνει κατά κόρον τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τα ευχάριστα, πάντως, για τον Γιώργο Κωλέτση εν όψει της αυριανής (1/3) αναμέτρησης έχουν να κάνουν με τον Παντελή Κυπριτζόγλου! Ο πολύπειρος φόργουορντ της Νίκης, έπειτα από περίπου δύο μήνες απουσίας (σ.σ. έξι αγώνες) επέστρεψε δυνατός ξεπερνώντας το πρόβλημα στη γάμπα, έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας και τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του!

Αντίθετα, ο Κώστας Σαλτουρίδης παραμένει στα “πιτς” και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ αμφίβολος για το αυριανό ματς είναι και ο 19χρονος Γιάννης Τσέκενης, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.