Επιστροφή στην εθνική για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αποχαιρέτησε ο Μήτογλου

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου έθεσε σε… εγρήγορση το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, που άμεσα επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη προκειμένου ο τελευταίος να ενσωματωθεί και πάλι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Μάντζαρης είχε “κοπεί” από την προετοιμασία, όμως απάντησε θετικά στην πρόταση του Θανάση Σκουρτόπουλου κι αφού δόθηγκε και το ΟΚ από την Ουνίκς Καζάν, ενσωματώνεται και πάλι στην ομάδα μετά από μία απουσία ουσιαστικά τριών ημερών…

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας (19/8) έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.