ΕΣΚΑΗ: Ο Νικολόπουλος “ντύθηκε”… Σπανούλης, η Αχαγιά ’82… Ολυμπιακός και πανηγύρισε το πρωτάθλημα!!! (vid)

axagia82_logoΟ Νικολόπουλος “ντύθηκε”… Σπανούλης, η Αχαγιά ΄82… Ολυμπιακός και πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην έδρα της ΕΑΠ!!! Με τρίποντο του Θανάση Νικολόπουλου 1 δεύτερο πριν το τέλος του συγκλονιστικού τελευταίου τελικού των play off της Α1 ΕΣΚΑΗ ανάμεσα στην ΕΑΠ και την Αχαγιά ΄82, διαμορφώθηκε το 59-61, που οδήγησε τους φιλοξενούμενους στη νίκη, την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό τους στη Γ΄ εθνική!

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με την Αχαγιά να εκμεταλλεύεται τα λάθη των γηπεδούχων, που παρότι βρέθηκαν να προηγούνται με 56-48 στο 35΄, έχυσαν την… καρδάρα με το γάλα!
Ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της ΕΑΠ απόλαυσε ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Κι αν αναλογιστεί κάποιος ότι σχεδόν μία ώρα νωρίτερα ξεκινούσε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1, είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στο γήπεδο δεν… έπεφτε καρφίτσα! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κόσμος έμεινε κι εκτός γηπέδου (!!!), ενώ στις εξέδρες υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Δίχως όμως να υπάρξει πρόβλημα, αντιθέτως το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν παλμό στο παιχνίδι και να βάλουν κι αυτοί τη δική τους “πινελιά” σε μία ιδιαίτερη μπασκετική μέρα…

Πηγή video facebook Giannis Serbos