Ετοιμη για την πρόκληση η Καρδίτσα

Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς το Σάββατο (09/02, 17:00) στο κλειστό αντιμετωπίζει τον Ηρακλή. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Ηρακλής μετρά 111 χρόνια ιστορίας και παράλληλα, μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να πάρει το εισιτήριο για την επιστροφή του στη Basket League, από την οποία απουσιάζει τα τελευταία οκτώ χρόνια, καθώς η τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε στην Α1, ήταν η περίοδος 2010-2011.

Φέτος, ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πληρότητα και εμπειρία, που φιλοδοξεί να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια ανόδου. Με προπονητή τον Κώστα Μέξα, ο Ηρακλής έχει εμπειρία και ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Ο Εσθονός με ελληνικό διαβατήριο Στεν Σοκ, γιός του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού Τιτ Σοκ, ο πολύπειρος σουτέρ Μιχάλης Πολυτάρχου, αλλά και οι Καλαϊτζίδης, Λιάπης και Γιαννακίδης συνθέτουν μια ικανότατη περιφερειακή γραμμή. Στις θέσεις των φόργουορντ, ξεχωρίζει ο Κώστας Κακαρούδης με εξαιρετική ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και οι έμπειροι Αθανασούλας και Αγγελακόπουλος. Κοντά στο καλάθι, το μεγάλο όνομα είναι ο Λιθουανός Ρουτκάουσκας, με τη βοήθεια των Μπένα και Τζουγκαράκη.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, σέβεται το όνομα αλλά και την αγωνιστική δυναμική του Ηρακλή, όμως θα προσπαθήσει για τη νίκη, στηριζόμενος στο ταλέντο, το πάθος των παικτών, αλλά και στη βοήθεια των φιλάθλων. Ο Α.Σ.Κ. κοίταξε… στα μάτια το έτερο φαβορί ανόδου, τον Ιωνικό και το ίδιο θέλει να κάνει και απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη για το παιχνίδι και διάθεση για να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική και φιλόδοξη.