Ευχαριστώ του ΑΣ Καστοριάς στη Δημοτική αρχή της πόλης

πηγή φωτογραφίας orizontespress.gr
πηγή φωτογραφίας orizontespress.gr

Τα αντανακλαστικά που έδειξε η δημοτική αρχή του Δήμου Καστοριάς φροντίζοντας για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα στο κλειστό “Δημήτρης Διαμαντίδης”, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ιθύνοντες τον σύλλογο της πόλης. Το ΔΣ του ΑΣ Καστοριάς, όπως και όλοι όσοι “ζουν κι ανασαίνουν” στο πλευρό της ομάδας δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη λύση που δόθηκε από τον Δήμαρχο κ. Ανέστη Αγγελή και τους συνεργάτες του και φρόντισαν να τον ευχαρηστίσουν δημόσια με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο του ευχαριστηρίου του συλλόγου αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Αθλητές του Α.Σ. Καστοριάς με το παρόν θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Καστοριάς, στη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς, και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κο Δημήτρη Πετρόπουλο για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου της Καστοριάς.
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστούν για την άμεση ανταπόκριση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού σε μια χρόνια ανάγκη για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα του Κλειστού Γηπέδου «Δημήτρης Διαμαντίδης» το οποίο εξυπηρετεί όλες τις αθλητικές ομάδες της Καστοριάς.
Ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας στο γήπεδο της Καστοριάς αποτελεί γεγονός και εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, γράφοντας το 93-67 στο πρώτο εντός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών με τον Πανεδεσσαϊκό, παρουσία του ιδίου του Δημάρχου κου Ανέστη Αγγελή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Γιώργου Παπαδόπουλου και του Αντιδημάρχου Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κου Δημήτρη Πετρόπουλου.
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είσαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο αθλητικό ιδεώδες, του οποίου είμαστε λάτρεις και κοινωνοί για το Δήμο Καστοριάς.
Εκ μέρους του Α.Σ. Καστοριάς,

Δίτσιος Ναούμ
Πρόεδρος Α.Σ. Καστοριάς”