«Ζητάμε συγγνώμη από τον αθλητή μας, Αντώνη Φώτση»

Ο Ηλυσιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Νικαίας έχοντας ωστόσο παράπονα από τη διαιτησία τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης και παράλληλα  απολογείται από τον Αντώνη Φώτση και τους υπόλοιπους παίκτες για την ασέβεια που βιώνουν.

Η ανακοίνωση:

«Τραγικά τα όσα ζούμε από την αρχή της χρονιάς και από ότι φαίνεται έχουμε ακόμα, καθώς στην πλάτη της ομάδας μας κάποιοι θέλουν να σώσουν γρήγορα το τομάρι τους.

Την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Νικαίας, είναι το δεύτερο παιχνίδι που άλλος διαιτητής έχει οριστεί από την Ομοσπονδία και άλλος εμφανίζεται στο γήπεδο, χωρίς να έχουμε καμία ενημέρωση, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Δεν θα αναφερθούμε στο αποτέλεσμα του αγώνα ψάχνοντας δικαιολογίες, ούτε θα ανεβάσουμε κανένα βίντεο, γιατί έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι. Θα αναφερθούμε βέβαια σε γεγονότα. Το προπονητικό staff του Άρη Νικαίας, γνώριζε ακριβώς το πότε έγινε η αλλαγή του διαιτητή. Θα θέλαμε να ξέραμε τι έλεγαν εκτός γηπέδου για δεκαπέντε λεπτά, ο κύριος Φασόλης, με τον υπεύθυνο του Άρη Νικαίας και πόσο τυχαία ήταν η αλλαγή και επιλογή του διαιτητή. Επίσης, θα θέλαμε να μάθουμε πόσο ρόλο έπαιξε η ήττα του Άρη Νικαίας στον αγώνα κυπέλλου του με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, όπου διαιτητής ήταν ο κύριος Αναστασίου και όλως τυχαίως δεν εμφανίστηκε στην αναμέτρηση μας, για να έρθει στη θέση του ο κύριος Φασόλης και να δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Δεν ξέρουμε αν ισχύει και κάτι αντίστοιχο για τον κύριο Πολυχρόνη, που δεν εμφανίστηκε στον αγώνα μας με τον ΑΣ Πέρα, όπου στη θέση του εμφανίστηκε ο κύριος Παπαφωτίου. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και μπορεί, ας μας ενημερώσει παρακαλώ.

Ο λόγος της ανακοίνωσης είναι ξεκάθαρα για να εκθέσουμε πράγματα και καταστάσεις που ζούμε από την αρχή του πρωταθλήματος, με την ΚΕΔ/ΕΟΚ να είναι άφαντη, ακόμη και σε πολύ απλά πράγματα όπου όταν πήγαμε την δεύτερη αγωνιστική στον Λέοντα, συναντήσαμε ανθρώπους που δεν ήξεραν ούτε τα βασικά για να διευθύνουν ένα παιχνίδι μπάσκετ. Στείλαμε το βίντεο του παιχνιδιού στην ΕΟΚ, μην παίρνοντας ποτέ απάντηση για τα όσα ζήσαμε.

Τέλος, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και να θα πράξουμε και δημόσια, είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τον αθλητή μας, Αντώνη Φώτση, για την ασέβεια και τις προκλήσεις που εισπράττει επανειλημμένως, καθώς και από όλους τους υπόλοιπους αθλητές μας, που προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο της ομάδας και την υλοποίηση των στόχων της».