Η εθνική ομάδα 3×3 της Πολωνίας στο Urban Legends!!!

urban_legends_polandΗ πρώτη διεθνής συμμετοχή σε ελληνικό τουρνουά 3×3 είναι γεγονός! Φυσικά στο 3×3 Urban Legends καθώς το κίνητρο της πρόκρισης στο World Tour Masters της Πράγας είναι πολύ μεγάλο. Τόσο, που η ομάδα Born2Ball ταξίδεψε από την Πολωνία για να κερδίσει τον πρώτο σταθμό του 3×3 (σημείωση δεν είχαν προσκληθεί, συμμετείχαν ακριβώς όπως όλες οι ομάδες που έλαβαν μέρος) Urban Legends, που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε στις 25 & 26/04 στα ανοικτά γήπεδα του Γ.Σ. Αρίων.

Στόχος τους ήταν να κερδίσουν τον πρώτο σταθμό και έτσι να προκριθούν στον μεγάλο τελικό του 3×3 Urban Legends στο οποίο ο νικητής κερδίζει την πρόκριση του στο World Tour Masters της Πράγας με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Urban Legends, εκεί θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει $10.000!

urban_legends_poland_aΗ ομάδα των Born2Ball δεν είναι μια τυχαία ομάδα, αποτελείται από τους Krysztof Bialkowski (έχει αγωνιστεί το 2013 στο World Tour), Tomasz Barkowski (Εθνική ομάδα 3×3 Πολωνίας – 7η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας, 2014) Filip Kenig (Εθνική ομάδα 3×3 Πολωνίας – 7η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας, 2014), Przemyslaw Lewandowski (Εθνική ομάδα 3×3 Πολωνίας – 7η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας, 2014), στην ουσία δηλαδή η Born2Ball είναι η Εθνική ομάδα 3×3 της Πολωνίας και μόνο η συμμετοχή της δείχνει το πολύ υψηλό οργανωτικό επίπεδο του 3×3 Urban Legends. Παρόλα αυτά η ομάδα των Born2Ball δεν κατάφερε να προκριθεί καθώς στον ημιτελικό της διοργάνωσης αποκλείστηκε από τους τελικούς νικητές τους 22+ (Στάθης Ρένζουλας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Άγγελος Αναστασόπουλος, Λάζαρος Τζορμπατζιόγλου) σχετικά εύκολα, γεγονός που δείχνει και το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των ελληνικών ομάδων του 3×3!!!

Επόμενος σταθμός του 3×3 Urban Legends αυτή τη φορά στους Αμπελόκηπους σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αμπελοκήπων στις 09 & 10 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.playfools.gr