Θα… κλέψουν την παράσταση οι ρέφερι της Θράκης!

Το μπλε χρώμα των στολών των διαιτητών του Συνδέσμου Θράκης, δίχως άλλο αναμένεται να «κλέψει» την παράσταση στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων! Πρόκειται για ένα χρώμα έντονο, που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητο και αναμφισβήτητα αποτελεί μία πρωτότυπη επιλογή. Ο σύνδεσμος διαιτητών Θράκης, με ανακοίνωσή του πάντως φροντίζει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την εταιρία «The Espressonist Coffee Company» που συνδράμει και τούτη τη χρονιά στην προσπάθεια του συνδέσμου και με την χορηγία της έχει προσφέρει τις εμφανίσεις στους ρέφερι.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στην επιχείρηση “The Espressonist Coffee Company” για την ευγενική χορηγία της αθλητικής φανέλας όλων των διαιτητών για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη ευαισθησία τους στον τοπικό αθλητισμό.

Σημαντικός αρωγός σε μια δύσκολή εποχή που διανύουμε, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμός μας να συνεχίσει με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπό του, να λειτουργεί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία και ευτυχία.»

.
Διαβάστε ακόμη…