Θρήνος στο τρικαλινό μπάσκετ, “έφυγε” ο Φάνης Φόρος

fanis-forosΘρήνος… έπεσε στο τρικαλινό μπάσκετ μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Φάνη Φόρου. Μετά το τέλος του αγώνα Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΘ Ολυμπιακός Καρδίτσας-Κρόνου υπέστη καρδιακό επεισόδιο “φεύγοντας” από τη ζωή.

Ο άτυχος Τρικαλινός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη παροικία του Θεσσαλικού Μπασκετ στο φινάλε του  αγώνα πήγε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του και μιλώντας στους παίκτες ένιωσε αρχικά λιποθυμικό επεισόδιο,  και έχασε τις αισθήσεις τους μπροστά  στους παίκτες της ομάδας. Προς  στιγμή οι παίκτες και οι παράγοντες τον επανέφεραν με μαλάξεις αλλά ξεψύχησε κατά την μεταφορά του στο  Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου και εξετάστηκε από τον καρδιολόγο κ. Καρρά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από έμφραγμα.

Ο Φάνης Φόρος έφυγε σε ηλικία 45 ετών, ήταν γεννημένος και γαλουχημένος για το Μπασκετ έπαιξε στις μικρές ομάδες του Δαναού ενώ όταν ασχολήθηκε με την προπονητική δημιούργησε την πρότυπη Ακαδημία του Κρόνου.

Με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του προπονητή του Κρόνου, η ΕΣΚΑΘ προχώρησε σε αναβολή  των υπολοίπων αναμετρήσεων της ημέρας

Πηγή: sportrikala.gr