«Ισως θα πρέπει να μην ξανασφυρίξει σε αγώνα»

Ο Ζέφυρος γνώρισε την ήττα από τον Μαντουλίδη όμως η ομάδα της Θεσσαλονίης έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Λουλουδιάδη τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Το  ΔΣ του ΑΣ Ανατολικής Ακτής «Ζέφυρος ‘02» με ανακοίνωσή του, «διαμαρτύρεται έντονα  για την απαράδεκτη και κάκιστη διαιτησία του «κυρίου» Λουλουδιάδη στον αγώνα της ομάδας με τον Μαντουλίδη. Ενας απαράδεκτος διαιτητής που έκανε τα πάντα για να χάσει η ομάδα μας. Τέτοιες διαιτησίες δεν τις χρειάζεται το άθλημα. Ισως θα πρέπει να μην ξανασφυρίξει σε αγώνα, πράγμα που είναι σίγουρο για τους αγώνες της ομάδας μας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα σφύριξε επτά τεχνικές ποινές σε βάρος  μας (σύνολο τεχνικών ποινών στον αγώνα, δέκα) και αμέτρητα φάουλ, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν  ήταν και δεν υπήρχε ούτε επαφή των παιχτών. Μόλις η διαφορά πλησίαζε τους δέκα πόντους ανελάμβανε έργο και σφύριζε εις βάρος μας. Εδωσε τεχνική ποινή σε παίκτη μας επειδή πανηγύρισε τρίποντο που πέτυχε. Εδωσε τεχνική ποινή στο ημίχρονο στον βοηθό προπονητή της ομάδας μας επειδή διαμαρτυρήθηκε. Δεν πειράζει όμως,  οι τύψεις  θα τον βαρύνουν. Το βίντεο του αγώνα είναι στην διάθεση όποιου θέλει να το δει.

Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την νίκη της και της ευχόμαστε να σωθεί».