Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Αργοναύτη για τον ΟΦΗ

Ενα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει και την άνοδο έχει μπροστά του (Κυριακή 14/04) ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Αργοναύτη Ραφήνας και οι κρητικοί καλούν τον κόσμο για να τον ωθήσει στη νίκη. Η ανακοίνωση:

«Μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Η προσπάθεια επανεκκίνησης του τμήματος μπάσκετ του Ο.Φ.Η. φτάνει στην κορύφωση της μετά από δύο σκληρά χρόνια.

Ο Ο.Φ.Η. βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Β’ Εθνική και ένας σύλλογος που είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται, θέλει δίπλα του τον κόσμο του στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (17.00) με αντίπαλο τον Αργοναύτη Ραφήνας στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Καλούμε όλο τον Ομιλίτικο λαό να συρρεύσει στις εξέδρες του κλειστού στα «Δύο Αοράκια» και να έρθει να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη γιατί ο Ο.Φ.Η. είστε εσείς. Σας περιμένουμε να έρθετε στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια» και να φωνάξετε για το σήμα και την «ασπίδα».

Η νέα εποχή του τμήματος μπάσκετ του Ο.Φ.Η. έχει ανάγκη τον κόσμο του για να βαδίσουμε μαζί σε νέες στιγμές επιτυχιών».