kypello_basketballΗ απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή όλων των επίσημων αγώνων το διήμερο 4-5/10 δημιουργεί νέα δεδομένα στα μπασκετικά δρώμενα και κυρίως στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς εάν τεθεί σε ισχύ θα οδηγήσει στη μετακίνηση των αναμετρήσεων Άρη – ΑΕΚ και Απόλλωνα Π. – Κόροιβου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και μαζί με αυτό θα υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία και στο ντέρμπι των “αιωνίων” του ελληνικού μπάσκετ.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 8/10, αλλά με τα νέα δεδομένα θα πρέπει κι αυτό να μετατεθεί, κάτι που σημαίνει ότι οι “πράσινοι” στο μεσοδιάστημα αναμένεται να έχουν εκτίσει την ποινή που “κουβαλούν” από την περασμένη περίοδο και στο ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα έχουν τον κόσμο τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!!!

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν διά… στόματος ΕΟΚ, η οποία και θ’ αποφασίσει τις ημερομηνίες στις οποίες θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του κυπέλλου. Όποια πάντως κι αν είναι η απόφαση θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξουν νέες γκρίνιες και μουρμούρες και θα υπάρξει νέος… κύκλος από χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων!