Καπνάς σε διπλό ρόλο στους Αετούς Βέροιας…

Δύο σε… ένα για τους Αετούς Βέροιας, που ενισχύουν την περιφερειακή τους γραμμή και συνάμα βρήκαν και τον προπονητή του εφηβικού τμήματος της ομάδας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καπνά, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Ντάνη Τυρακίδη στο πρωτάθλημα, αλλά θα έχει και το ρόλο του προπονητή στο εφηβικό τμήμα των Αετών.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Καπνά.

Ο 24χρονος (11/09/1995) guard θα έχει διπλό ρόλο στον σύλλογο καθώς εκτός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Εφηβικού τμήματος, θα τεθεί και στη διάθεση του Ντάνη Τυριακίδη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟΚ Βέροιας, με τον οποίο πανηγύρισε δύο τίτλους με το Παιδικό τμήμα (2009/2010 και 2010/2011), ενώ το 2012 αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Ζαφειράκη Νάουσας.

Ακολούθησε και πάλι η παρουσία του στον ΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ισάριθμες ανόδους ενώ πέρσι φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Ζαφειράκη, αγωνιζόμενος μάλιστα ως αντίπαλος με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Κώστα σε καλωσορίζουμε στους Αετούς, σου ευχόμαστε μακροημέρευση και πολλές επιτυχίες, τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής!”.