Κατατέθηκε αίτημα προσωρινής διοίκησης για την ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας στο Πρωτοδικείο

Αίτημα στο Πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση στην ΚΑΕ Απόλλωνα Πάτρας κατατέθηκε, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πελοπόννησος”. Ως μέλος της προτείνεται να είναι και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Αθανασίου, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα προτείνονται ως μέλη της προσωρινής διοίκησης την οποία θα διορίσει το Πρωτοδικείο, να είναι οι Κώστας Αποστολόπουλος, Νίκος Μακρής, Γιώργος Κούκος, Τάκης Σκόνδρας, Γιάννης Κόντης, Σπύρος Δενδρινός. Ολοι όπως τονίζεται στην αίτηση έχουν επιτελέσει στο παρελθόν σε διοικητικές θέσεις, αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία κατάλληλη για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται.

Παράλληλα ζητείται να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για να οριστεί τριμελής Επιτροπή με αποκλειστικό σκοπό να διεκπεραιώσει τις απολύτως αναγκαίες τρέχουσες υποθέσεις της ΚΑΕ και συγκεκριμένα να αναζητήσει και να παραλάβει τα χρησιμοποιημένα βιβλία και στοιχεία της Εταιρίας από οποιονδήποτε και οποιαδήποτε αιτία τα κατέχουν, ειδικά από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης, τον πρόεδρο Κώστα Καραπάνο και την αντιπρόεδρο Ευαγγελία Νιάρου, ως εκπροσώπων της εταιρίας. Στόχος όπως τονίζεται την τριμελής Επιτροπής, την οποία προτείνεται να αποτελούν οι Γιώργος Αθανασίου, Κώστας Αποστολόπουλος και Σπύρος Δενδρινός, είναι να δεσμεύσουν την εταιρία σε όλες τις συναλλαγές της.
Το αίτημα για την προσωρινή διαταγή για την τριμελή Επιτροπή θα συζητηθεί την Δευτέρα 1 Ιουνίου και το αίτημα για τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ την Παρασκευή 10 Ιουλίου.
«Υπάρχει μια εταιρία και εκκρεμότητες, είναι νομικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν και για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή την ενέργεια» δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Αθανασίου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Πάμε τώρα στην ουσία της υπόθεσης: Οπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», στον Απόλλωνα την τελευταία διετία την ομάδα και φυσικά συνολικά τον Σύλλογο τρέχει η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι γίνεται προσπάθεια έστω και μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας να λειτουργήσει η ΚΑΕ κάτω από προϋποθέσεις προκειμένου να υπάρξει διευθέτηση θεμάτων και εκκρεμοτήτων, για να αποφευχθούν καταστάσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους «μελανόλευκους».

Πηγή: pelop.gr