Μελίσσια και Δάγλας θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο…

Η χημεία τους έχει “δέσει” για τα καλά και αυτό “βγαίνει” και στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Κι αυτή η “χημεία” έπαιξε ρόλο, ώστε Μελίσσια και Αλέκος Δάγλας να συνεχίσουν μαζί για μία ακόμη χρονιά. Την τρίτη συνεχόμενη… Με τον προπονητή να στέκεται σε αυτή τη “χημεία”. “Σε όλη μου την πορεία πίστευα ότι οι πετυχημένες συνεργασίες δεν πρέπει να αλλάζουν, αλλά αντίθετα πρέπει να αντέχουν στον χρόνο ακόμα κι αν δοκιμάζονται σε δυσκολίες”, σχολίασε αμέσως μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας.

“Η πρόταση της διοίκησης του συλλόγου για την επέκταση της συνεργασίας με τιμά ιδιαίτερα. Σε όλη μου την πορεία πίστευα ότι οι πετυχημένες συνεργασίες δεν πρέπει να αλλάζουν, αλλά αντίθετα πρέπει να αντέχουν στον χρόνο ακόμα κι αν δοκιμάζονται σε δυσκολίες. Με τους ανθρώπους του ΚΑΟ Μελισσίων από την πρώτη στιγμή ταυτιστήκαμε στις απόψεις μας και μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα. Είναι χαρά μου που μετά από δύο παραγωγικές σεζόν θα συνεχίσουμε μαζί με στόχο να φέρουμε σε πέρας το πλάνο που έχουμε εκπονήσει και πιστέψει.

Όπως πορευτήκαμε μέχρι τώρα, έτσι και θα συνεχίσουμε, καθώς η επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και δική μου είναι να μην σταματήσουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε νέα ταλαντούχα παιδιά που ψάχνουν τη θέση τους στο ελληνικό μπάσκετ. Για τρίτη διαδοχική σεζόν θα επιδιώξουμε τη δημιουργία ενός νεανικού ρόστερ, το οποίο θα αποδίδει όμορφο μπάσκετ και θα δίνει τον χώρο σε νέους αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα υψηλότερα επίπεδα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.”

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “O ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επέκταση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Αλέκο Δάγλα. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κόουτς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο έργο της και δηλώνει ότι, πάντα πιστή στο πλάνο και στην φιλοσοφία της, θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη μπασκετική πρόταση που υπηρετεί, με νέα ταλαντούχα παιδιά και άξονες την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών, το ωραίο μπάσκετ και ένα υγιές περιβάλλον. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα δύσκολη προσπάθεια στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα θα παραμείνει και φέτος ο Θάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος θα καθοδηγήσει την εφηβική ομάδα του Συλλόγου στην Α’ Κατηγορία Εφήβων. ‘Άνδρες, έφηβοι και η ομάδα των νέων (Κ20), η οποία θα καθοδηγείται και αυτή από τον Αλέκο Δάγλα, θα διέπονται από την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με κοινούς στόχους και αγωνιστικές προκλήσεις”.

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας Γιώργος Χαντζόπουλος τόνισε: “Με τον Αλέκο Δάγλα μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ομάδα των Μελισσίων και έχουμε την ίδια οπτική σε ό,τι αφορά το μπάσκετ και τον τρόπο λειτουργίας ενός ερασιτεχνικού σωματείου με έμφαση στην παραγωγική διαδικασία. Στόχος μας φέτος είναι αφενός η δημιουργία ενός νεανικού ανταγωνιστικού συνόλου με έμφαση την αγωνιστική εξέλιξη νεαρών ταλαντούχων αθλητών δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής και αφετέρου η οικονομική σταθερότητα μέσω μιας ορθολογιστικής πολιτικής και προσαρμογής σε ένα περιβάλλον δύσκολο και αβέβαιο όπως αυτό διαμορφώνεται στη χώρα μας μετά την πανδημία του covid-19.”