Μιχελάκος: «Κρατάμε την προσπάθεια και προχωράμε», Κεραμιδάς: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό σε άλλη ομάδα»

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Κεραμιδά στον πάγκο του Κόροιβου, αφού η ομάδα της Αμαλιάδας επικράτησε του Τρίτωνα.  Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης για το παιχνίδι και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Μιχελάκος δήλωσε.  «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου, νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε την υπεροχή. Εμείς από τη δική μας πλευρά κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Προσπαθήσαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, πλέον κρατάμε την προσπάθεια και προχωράμε, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο».

Ο προπονητής του Κόροιβου, Κώστας Κεραμιδάς ανέφερε. «Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είναι τιμή για εμένα που είμαι προπονητής του Κοροίβου. Ακόμη προσπαθώ να γνωρίσω την ομάδα, καθώς πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο κόουτς του Τρίτων, εμείς είχαμε μια πολύ καλή εικόνα στα τριάμιση δεκάλεπτα, στο τέταρτο δεκάλεπτο μας πλησίασαν και αυτό οφείλεται σε έλλειψη ενέργειας και στο ότι κυνηγούσαμε φάσεις χωρίς λόγο.

Ωστόσο τα καταφέραμε και βοήθησε πολύ και ο Χουχούμης, ίσως να χρειάζονται και κάποιες άλλες προσθήκες αλλά θα συνεχίσουμε ως έχουμε. Θέλω επίσης να πω ότι εδώ στον Κοροιβο βρήκα ανθρώπους που τρέχουν σε αφάνταστο βαθμό, σε ότι και να ζητήσω, ότι επιθυμία εκφράσω. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό σε άλλη ομάδα. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στον Τρίτωνα και τον κόουτς, είναι μία ομάδα που της αξίζει να σωθεί και να συνεχίσει».