Νέα προσθήκη για Εθνικό, πήρε Κοντραφούρη

Ο Εθνικός συνεχίζει να προσθέτει τα… κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, προχωρώντας σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Χαράλαμπου Κοντραφούρη.

Η ανακοίνωση:

«Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χαράλαμπου Κοντραφούρη. Η ομάδα μας απέκτησε ακόμη έναν νεαρό παίκτη και δείχνει έμπρακτα τη στήριξη τους στους μικρούς ταλαντούχους καλαθοσφιαιριστές.

Ο Χαράλαμπος Κοντραφούρης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει κληθεί αρκετές φορές σε κλιμάκια της Εθνικής ομάδας (Παίδων και Εφήβων) Στη συνέχεια φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας (2016-2018), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας. Παράλληλα έχει επιλεγεί στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων.

Χαράλαμπος Κοντραφούρης: «Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Εθνικού, σε μία ομάδα που δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Μουριχίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ανυπομονώ να παίξω για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους του Εθνικού, θέλουμε να είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές».