Ο Δημήτρης Χουχουλής μιλά για τον Απόλλων Σμύρνης και τον Πανερυθραϊκό…

xouxoulis dimitris 1Ο Απόλλων Σμύρνης μετά από 22 χρόνια επιστρέφει στη Β΄ εθνική, ο Πανερυθραϊκός βλέπει τους αρχικούς του στόχους στο πρωτάθλημα της Α2 να έρχονται όλο και πιο κοντά και το… μυστικό πίσω από τις δύο αυτές πετυχημένες πορείες ακούει στο όνομα Δημήτρης Χουχουλής. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην εκπομπή του infobasket.gr «Free for three» στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7 τόσο για την επιτυχία του Απόλλων Σμύρνης, όσο και για την πορεία του Πανερυθραϊκόύ.

“Ο Απόλλων έρχεται να ταράξει τα νερά και στο μπάσκετ. Μπορεί να είναι πιο γνωστός για το ποδοσφαιρικό του τμήμα, αλλά πλέον με την πορεία του το μπασκετικό τμήμα έχει συσπειρώσει τους απολλωνιστές φίλους του που στέκονται στο πλευρό της ομάδας”, τόνισε ο Δημήτρης Χουχουλής αναφερόμενος στον μεν Απόλλων, ενώ για τον Πανερυθραϊκό στάθηκε στην φιλοσοφία της διοίκησης που ενστερνίζεται πλέον την άποψη ότι θα πρέπει να απλώνουν το χέρι όσο φτάνει, δίχως να αφήνει κενά, που μόνο κακό θα κάνουν στον σύλλογο, ενώ όσον αφορά τον στόχο του Πανερυθραϊκού. “Να σωθούμε ήταν αυτός ο στόχος από τη μέρα που ανεβήκαμε στην κατηγορία. Εάν βρεθούμε εκτός play out θα είναι σα να πήραμε το πρωτάθλημα”, πρόσθεσε!

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στη συνδρομή των άμεσων συνεργατών του στους δύο συλλόγους, αλλά και στον πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους των οποίων ηγείται προπονητικά, ενώ δεν έκρυψε ότι “… είναι όντως πολύ δύσκολο να διαχειρίζεσαι δύο ομάδες, που παίζουν σε πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Πρέπει ν΄ αφήσεις τα συναισθήματα που έχεις από τη μία μέρα στην άλλη παράμερα και να μην μεταφέρεις τις χαρές σου ή τις λύπες σου, διότι αυτό μπορεί να αποβεί μπούμεραγκ”. Δεν παρέλειψε, βέβαια ν΄ αναφερθεί και στην γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία σχολιάζοντας ότι “… όταν βλέπουμε κάτι να λειτουργεί σωστά, δεν ψάχνουμε να βρούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό το πετυχημένο, προσθέτοντας και τις δικές μας πινελιές, αλλά κοιτάμε να κάνουμε κακές αναφορές και να απλοποιήσουμε τα πάντα κι αυτό είναι το πρόβλημα του Έλληνα συνεχώς, Να μειώσουμε τα πάντα…”.

Ακούστε όλη τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημήτρη Χουχουλή στην εκπομπή του infobasket.gr «Free for three» στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7.