Ο Ερμείδης κλείνει την περιφερειακή γραμμή της Καρδίτσας

Με την προσθήκη ενός νεαρού, αλλά πολλά υποσχόμενου παίκτη, κλείνει η περιφερειακή γραμμή της Καρδίτσας. Ο Παναγιώτης Ερμείδης ανακοινώθηκε από την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, με τον Έλληνα προπονητή να δείχνει εμπιστοσύνη στον 20χρονο γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να προσθέσει τόσο ενέργεια, όσο και πάθος στην Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την προσθήκη του Παναγιώτη Ερμείδη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Ξανθιώτης γκαρντ, προσθέτει ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα μας και η μεταγραφή του, ολοκληρώνει την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας.
Ο 20χρονος αθλητής, βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα, συμμετέχοντας στις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες. Με την καθημερινή του προσπάθεια, έδειξε το ταλέντο και τη θέλησή του και πλέον, εντάσσεται και τυπικά στο δυναμικό του Α.Σ.Κ. Ο ύψους 1.90 μ. γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ξάνθη και στον τοπικό Αρίωνα, ενώ την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Α.Σ.Κ. στη διάρκεια της σεζόν.Την περασμένη περίοδο ήταν και πάλι αντίπαλος της ομάδας μας, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ως μέλος του Απόλλωνα Πάτρας.
Καλωσορίζουμε τον Πάνο στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

.
Διαβάστε ακόμη…</p