Παραμένουν στον Χαρίλαο Τρικούπη οι Τσαπατώρης – Τριπολίδης

Ο Χρήστος Τσαπατώρης και ο Γιάννης Τριπολίδης θα παίζουν μπάσκετ και την επόμενη χρονιά στον Χαρίλαο Τρικούπη. Ο πρώτος είναι ο παλαιότερος παίκτης του ανδρικού τμήματος, αν και είναι μόλις 20 ετών. Ο Τριπολίδης, από την άλλη, είναι 19 ετών και προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο ρόστερ του αντρικού και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 θα βρίσκονται ακόμη δύο <<δικά μας>> παιδιά. Ο λόγος για τον παλαιότερο παίχτη του αντρικού το Χρήστο Τσαπατώρη (20 ετών, forward) και τον Γιάννη Τριπολίδη (19 ετών, guard).

Και τα δύο αυτά παιδιά προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας και με τη σκληρή δουλειά ετών κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της Α2 όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η ομάδα μας. Επίσης οι δύο αυτοί νεαροί αθλητές θα ενισχύσουν για ακόμη μια χρονιά και την under21 ομάδα του Συλλόγου μας η οποία θα αγωνιστεί στην Α’Εσκαβδε.

Ευχόμαστε στο Χρήστο και στο Γιάννη να έχουν μια καλή και επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας μακριά από τραυματισμούς».