basketball-passing-mind-map-adam-sicinskiΗ Κομοτηνή ήταν η νικήτρια του αγώνα κατάταξης κόντρα στη Βόνιτσα(είχαν αμφότερες κατακτήσει τη τρίτη θέση σε 1ο& 2ο όμιλο Βορρά αντίστοιχα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) ο οποίος διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Μίκρας. Έτσι η ακριτική ομάδα θα έχει και τον πρώτο λόγο από τον Βορρά σε περίπτωση που προκύψει το καλοκαίρι ελεύθερη θέση για άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Το “παρών” έδωσαν αρκετοί παράγοντες και προπονητές της κατηγορίας και όχι μόνο, όπως επίσης φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την δεύτερη ευκαιρία ανόδου που διεκδικούσαν οι δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη (στον οποίο ευχόμαστε περαστικά για το σπασμένο χέρι)πήραν από τον αρχή τον έλεγχο του αγώνα, έφτασαν τη διαφορά ως και τους 27 πόντους (44-71, 9:35) με την Βόνιτσα από την άλλη πλευρά να έχει κάποια καλά διαστήματα τα οποία όμως δεν ήταν ούτε πολλά ούτε και αρκετά για να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο. Οι παίκτες του πολύπειρου τεχνικού Τάκη Πανούλια προσπάθησαν αλλά παρουσιάστηκαν αρκετά επηρεασμένοι από το γεγονός ότι δεν είχαν προπονηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

ΒΟΝΙΤΣΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ  63-82
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-20, 25-43, 44-66, 63-82
Διαιτητές: Τζίμα- Τσιοπάνος
ΒΟΝΙΤΣΑ (Πανούλιας): Σερεμέτης, Κορόζης 1, Μάρης, Χρύσης 16, Πέρλης 6, Καράμπας 12 (2), Παπαμιχαήλ, Μπουρσίνος , Πετρόπουλος, Μαρκόπουλος 15 (2), Πολίτης 13.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής 3, Σταματέλος 4, Διαμαντίδης 7, Μασλαρινός 10 (2), Λεχούδης 13 (1), Ντίνας 15 (3), Ζήκας, Μπεκρής 5, Καλατζής 2, Βελή 17, Χαλίλ 6.