Πρώτη κίνηση με Πολιτόπουλο η ΧΒΑ!

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Πολιτόπουλο ήρθε η Xalkida Basketball Academy, ανακοινώνοντας την πρώτη της προσθήκη για το ντεμπούτο της στην Β’ Εθνική.

Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:

«Πολιτόπουλος η 1η βόμβα! Η ΧΒΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πολιτόπουλου και… ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής προσθέτοντας έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 4 και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος είναι 24 χρονών έχει ύψος 2,01μ. και παρότι αγωνίζεται ως ψηλός, διαθέτει πολύ αξιόλογο σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ. Ένας παίκτης από το πάνω ράφι που αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το νέο απόκτημά μας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) και Πρωτέα Βούλας από όπου και αποκτήθηκε. Ακόμα έχει κατακτήσει την 1η θέση στην Ελλάδα με την U22 ομάδα του Χολαργού.

Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!» Με τον 24χρονο φόργουορντ να συμπληρώνει:΅ «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή η ομάδα, εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς».