Ράλλης: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων»

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας του Παπάγου, έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Βασίλης Ράλλης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του. 

“Είμαστε σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική επαρχιακή ομάδα στην κατηγορία, η οποία ταξιδεύει και τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι όντως εκτός. Είναι δύσκολη κατηγορία. Αν όμως έχουμε τις εμφανίσεις των τελευταίων τριών εβδομάδων, νομίζω ότι η ομάδα θα έχει πολύ καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά και έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον ΟΦΗ σαν προπονητής».

Ενώ στη συνέχεια ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Καραδολάμης τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα. Παίξαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Δείξαμε ότι δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση. Παλέψαμε όλοι σαν ομάδα και κερδίσαμε το ματς πολύ εύκολα, όπου αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια για μία νίκη.”