Σε τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Τσομάκα ο Προμηθέας

promhtheas-xalandriouΟ Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ στην μνήμη του Γιώργου Τσομάκα που έχασε την ζωή του στης 13 Απριλίου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 34 ετών. Ο Γιώργος ήταν αθλητής του μπάσκετ και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Αρτάκη, την Κύμη, την Έξω Παναγίτσα, τον Φάρο και το Αλιβέρι, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Αυλίδα. Παράλληλα ήταν και πολύ πετυχημένος αθλητής του body building. Ο αγαθός μας γίγαντας ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά στον χώρο και αυτά τα 3 χρόνια που ήταν κοντά μας στην Αυλίδα υπήρξε υπόδειγμα ήθους, καλοσύνης, ψυχής και αγωνιστικότητας, ενώ το χιούμορ του μας φώτιζε όλους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τιμώντας τα ήθος και την συνεισφορά του στην ομάδα αποφάσισε να καθιερώσει κάθε χρόνο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου τουρνουά μπάσκετ με την επωνυμία «Γιώργος Τσομάκας».

Φέτος το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Αυλίδας, με την συμμετοχή του Προμηθέα Χαλανδρίου (Γ’ εθνική), του Κάδμου Θηβών (Γ’ εθνική), του Αλέξανδρου Αρτάκης και της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα :
Σάββατο 27/9
6.00μμ Προμηθέας Χαλανδρίου – Κάδμος Θήβας
8.00μμ Αυλίδα – Αλέξανδρος Αρτάκη
Κυριακή 28/9
6.00μμ Μικρός τελικός