“Σκληρή” απάντηση ΠΣΑΚ στον Γαμπιεράκη του Ηλυσιακού

gloveΤο προεδρείο του ΠΣΑΚ δεν άφησε το γάντι που του έριξε ο Παντελής Γαμπιεράκης να… πέσει κάτω, αλλά το “άρπαξε” στον αέρα ακόμη και φρόντισε να απαντήσει στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Ηλυσιακός με σκληρό ύφος. “Η ομοσπονδία και ο ανύπαρκτος ΠΣΑΚ πρέπει να βρουν λύση ώστε τα παιδιά να βρουν ομάδα και να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Είναι κρίμα…”, είχε σχολιάσει στο sport24.gr ο Παντελής Γαμπιεράκης και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση του ΠΣΑΚ.

“Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσε το σχόλιο του κυρίου Γαμπιεράκη περί ανυπαρξίας του ΠΣΑΚ, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου μας, για στήριξη στους παίκτες του Ηλυσιακού, έπειτα από την απόφαση, να αποσυρθεί η ιστορική ομάδα από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Θεσμική αποστολή του ΠΣΑΚ είναι να προστατεύει τα μέλη του και δεν δέχεται υποδείξεις από ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ο ΠΣΑΚ είναι δίπλα στα μέλη του, όχι μόνο στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα!
Ο ΠΣΑΚ, ότι υπόσχεται, το πραγματοποιεί!
Ο ΠΣΑΚ, δαπανά τα ελάχιστά του ‘’έσοδα’’, σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε τουρνουά, προκειμένου να προβάλει στα μικρά παιδιά, το άθλημα που όλοι αγαπάμε!
Ο ΠΣΑΚ δεν χρωστάει σε ΚΑΝΕΝΑΝ!
Όψιμοι επενδυτές και μεγάλοι ευεργέτες του αθλήματος με ημερομηνία λήξεως, των οποίων τα πεπραγμένα, μόνον δυσφήμιση και κακά αποφέρουν στο επαγγελματικό μπάσκετ, δεν δικαιούται να ομιλούν για την ένωση των παικτών, οι οποίοι σε τελική ανάλυση, είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές και η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ”, αναφέρει η απάντηση του ΠΣΑΚ, που από την πρώτη στιγμή που επισημοποιήθηκαν οι “τίτλοι τέλους” του Ηλυσιακού στην Α2, είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι θα στεκόνταν δίπλα στους παίκτες των “κιτρινόμαυρων”.

“Ο ΠΣΑΚ παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στην ιστορική ομάδα και είναι συνεχώς σε επαφή με τους παίκτες της, οι οποίοι αποφάσισαν να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών.