Σταμίρης: «Αφήνουμε πίσω το ματς με το Στρατώνι και επικεντρωνόμαστε σε αυτό τον Φαίακα»

Η ήττα από το Στρατώνι «πλήγωσε» τον εγωισμό όλων στο Αγρίνιο, καθώς έκοψε τη νικηφόρα πορεία που διέγραφε η ομάδα του Αγρινίου στο ξεκίνημα της σεζόν. Όμως και οι ήττες είναι μέσα στο… πρόγραμμα και έτσι στον ΑΟΑ αφήνουν πίσω την αναμέτρηση αυτή και στρέφουν το βλέμμα τους στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στο Φαίακα, όπως επισημαίνει κι ο Σπύρος Σταμίρης. Ο άσος του ΑΟΑ αναφέρθηκε στο «στραβοπάτημα» της ομάδας του, αλλά και στη συνέχεια, καθώς και στη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Σταμίρης

Προέρχεστε από ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Στρατώνι. Θεωρείς ότι πρέπει να ξεπεράσετε γρήγορα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι με το Φαίακα που στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες;
«Το παιχνίδι με το Στρατώνι ήταν ένα ακόμα που έπρεπε να κερδίσουμε. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δε μπορούμε όμως να σταθούμε σε αυτό. Το αφήνουμε πίσω και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς με το Φαίακα, στο οποίο ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε στις νίκες».

Το γεγονός ότι η ομάδα της Κέρκυρας έχει δύο συνεχόμενες ήττες πιστεύεις ότι κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής;
«Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι κάποιες συγκυρίες, όμως δε μετράνε ποτέ τα προηγούμενα αποτελέσματα. Εμείς αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο το κάθε παιχνίδι και υπάρχει μόνο δουλειά στην προπόνηση και συγκέντρωση για να έρχεται η νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Μετά τις τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Κρίνεις ότι η αρχή ήταν καλή ή μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη έχοντας το «4 στα 4»;
«Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε τέσσερις νίκες στα πρώτα παιχνίδια. Δεν το καταφέραμε, όμως αυτό μας πεισμώνει και συνεχίζουμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Έχεις την εικόνα ενός αρκετά αμφίρροπου πρωταθλήματος βάσει των αποτελεσμάτων μέχρι στιγμής;
«Όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα δείχνουν αμφίρροπα. Τόσο τα δικά μας όσο και συνολικά στο πρωτάθλημα. Είναι ένας μαραθώνιος και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν θεωρητικά εκπλήξεις».

Πως κρίνεις μέχρι τώρα την παρουσία του κόσμου και τι θες να τους πεις για τον αγώνα της Κυριακής;
«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει μπροστά σε πολύ κόσμο. Μέχρι τώρα οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν εμψυχώσει πολύ όλους εμάς τους παίκτες. Επιθυμία μας είναι στη συνέχεια να έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος να μας υποστηρίζει και εμείς να τους ικανοποιούμε με την απόδοσή μας».

Επίσκεψη του ΑΟ Αγρινίου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

Επίσκεψη στον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», που είναι χορηγός του ΑΟ Αγρινίου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα. Ο γενικός αρχηγός Θεόδωρος Καββαδίας, ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος και οι παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο χώρο του φροντιστηρίου, φωτογραφήθηκαν με τους υπεύθυνους και τους μαθητές και χάρισαν στους καθηγητές Νίκο Καμαργιάρη και Πάνο Κόκκαλη, που είναι οι ιδρυτές του Εκπαιδευτικού Ομίλου μαζί με τον Κωστή Τσόμπο, μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών.

.
Διαβάστε ακόμη…