Στα χέρια του Νίκου Οικονόμου τα ηνία του Ερμή Σχηματαρίου…

Σε κίνηση που αναμένεται να ταράξει αρκετά τα… νερά στη Γ’ εθνική προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου, δίνοντας τα ηνία της ομάδας στο Νίκο Οικονόμου! Οι ιθύνοντες τον σύλλογο δείχνουν κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυναμικό σύνολο με βλέψεις για πολύ ψηλά…

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Οικονόμου αναφέρει:

“Ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου ενώνει τις δυνάμεις του με έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, τον Νίκο Οικονόμου. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και πλέον είναι προπονητής θα έχει την πλήρη ευθύνη και εποπτεία της ομάδας από τις ακαδημίες του συλλόγου μέχρι το ανδρικό τμήμα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σπουδαία συνεργασία την οποία πραγματοποιεί η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή, που θέλουν να ζήσουν το δικό τους αθλητικό όνειρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επενδύουν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ με συνέπεια, σκληρή δουλειά και όραμα φτάνοντας στην κορυφή.

Με οδηγό την πορεία που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Οικονόμου ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου φιλοδοξεί να γράψει τις δικές του επιτυχημένες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ”.