Στο Ebay μία μοναδική συλλεκτική φανέλα του Lebron

lebron-ashes-jersey-2Η επιστροφή του LeBron στους Cavs έδωσε όπως ήταν αναμενόμενο τη δυνατότητα σε κάποιους να… κονομήσουν! Και σίγουρα ο εμπνευστής της ιδέας να τυπώσει και να πουλήσει t-shirt με τη συγγνώμη του LeBron να “σπάει ταμεία” αφού το site του “κατέρρευσε” μόλις ξεκίνησαν οι πωλήσεις, όμως υπάρχουν και άλλοι με ιδέες πολύ πιο πρωτότυπες.

Όπως εκείνος που αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία στο Ebay μία μοναδική συλλεκτική φανέλα του LeBron με τους Cavs από το 2009. Βέβαια όπως πλειοδοτήσει και την πάρει θα έχει ένα μικρό προβληματάκι. Δεν θα μπορέσει ποτέ να την φορέσει!!!

lebron-ashes-jersey-1Γιατί αυτό; Μα πολύ απλά διότι η φανέλα που δημοπρατεί ο εν λόγω οπαδός βρίσκεται μέσα σε ένα ειδικό βάζο συλλογής στάχτης! Άλλωστε κι η συγκεκριμένη μοναδική συλλεκτική φανέλα είχε γίνει… στάχτη μετά την απόφαση του ΝΒΑερ ν’ αποχωρήσει με προορισμό τους Miami Heat, αλλά ο οπαδός υποστηρίζει ότι είχε την έμπνευση να κρατήσει τις στάχτες της και να της τοποθετήσει στο ειδικό βάζο, διότι υπολόγιζε ότι κάποια μέρα ο “προδότης” θα γύριζε πίσω! Κι αυτή η μέρα ήρθε και μαζί της και το… πλήρωμα του χρόνου για να βγει σε δημοπρασία η φανέλα. Ή τουλάχιστον οι στάχτες της! Και τούτη τη στιγμή η τιμή υπάρχει κάποιος που διαθέτει 7,5 $ (περίπου 5,5 €) για ν’ αποκτήσει τις… στάχτες.