Τέλος ο Κοκκινόπουλος από τον Λεύκιππο Ξάνθης

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Σωτήρη Κοκκινόπουλου με τον Λεύκιππο Ξάνθης! Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ εθνική έκαναν δεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε ο Έλληνας προπονητής στη διοίκηση της ομάδας, αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Μακαμπή, δείχνοντας έτσι ότι κατανοούν απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ του «Α.Ο.ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ» ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Κοκκινόπουλο.

Μετά τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με την Μακαμπή Θεσσαλονίκης, ο coach Κοκκινόπουλος συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και τους ανακοίνωσε την πρόθεση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Η Διοίκηση του Λεύκιππου, αποδεχόμενη την παραίτηση, εύχεται στον coach ΣΩΤΗΡΗ καλή συνέχεια και τον ευχαριστεί για την συνολική προσφορά του στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ, τόσο στα αγωνιστικά τμήματα, όσο και στις ακαδημίες».

.
Διαβάστε ακόμη…