Τα ηνία της Χαλκίδας στον Μελέτη

Ο Κώστας Μελέτης είναι ο νέος τεχνικός της Χαλκίδας με τον σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία, ενώ το ντεμπούτο του θα το πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή (13/1) στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Σχηματαρίου.

Η ανακοίνωση:

«Η  ΑΕΕΠ  ΧΑΛΚΙΔΑ  ανακοινώνει  την  συμφωνία  με  τον  προπονητή  ΚΩΣΤΑ  ΜΕΛΕΤΗ  μέχρι  τέλος  της  φετινής  αγωνιστικής  χρονιάς.

Σε  απάντηση  ορισμένων  που  βιάστηκαν  να  καταδικάσουν  την  ομάδα  μας  σε  πρόωρο  υποβιβασμό, αλλά και σε όλους αυτούς που δημιούργησαν τις τελευταίες εβδομάδες διάφορα σενάρια  άσχημων εξελίξεων με την απαραίτητη προπονητολογία, αυτό  που  έχουμε να  απαντήσουμε  είναι το εξής.

Για  εμάς, τους παίκτες μας  και το νέο μας προπονητή, το  πρωτάθλημα  ξεκινάει από την αρχή, αυτή την Κυριακή στις 13/01′.

Ο Κώστας Μελέτης

Ο νέος κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας που είναι μέλος του ΣΕΠΚ, ασχολείται για περισσότερα από 10 χρόνια με τα τμήματα υποδομής διαφορών ομάδων, έχοντας τα περισσότερα έτη από αυτά δουλέψει στον Πανιώνιο, ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής ή βοηθός σε ανδρικά και γυναικεία τμήματα για 15 έτη (π.χ. Α.Ο. Δάφνης, Εστία Φιλίας –Θησέας, ΑΕΚΤ, Πρωτέας Βούλας, Ακαδημία Ηλιούπολης, Αιγέας, Φάρος Κερατσινίου, Πανιώνιος κ.α.)

Έχει διατελέσει τεχνικός υπεύθυνος τμημάτων υποδομής για 6 χρόνια (Πρωτέας Βούλας, Φάρος Κερατσινίου, Ακαδημία Ηλιούπολης, Φοίνικας Πειραιά) ενώ τη σεζόν 2015-2016 στον Πανιώνιο, στην ανδρική ομάδα-Β’ Εθνική ήταν βοηθός προπονητή.

Παράλληλα, ο Κώστας Μελέτης πραγματοποιεί στην Αττική ατομικά προγράμματα βελτίωσης αθλητών και ατομικές προπονήσεις».