Τα σουβλάκια, το κρουασάν και η απαράδεκτη φιλοξενία…

polis kallitheas_gameΗ ήττα στην Ακράτα έχει ενοχλήσει άπαντες στον Πόλις Καλλιθέας. Όχι λόγω της αγωνιστικής εικόνας που έδειξε η ομάδα, αλλά ελέω της εχθρικής αντιμετώπισης που έτυχε τόσο εντός παρκέ, όσο κι έξω από αυτό, όπως επισημαίνει ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Σίμος σ΄ ένα μακροσκελές ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο προπονητής του Πόλις αναφέρετα τόσο στη διαιτησία, όσο και στη συμπεριφορά παικτών της Ακράτας, αλλά και των οπαδών της, ενώ καταλήγει ότι η απαράδεκτη φιλοξενία δεν είχε στο τέλος σχέση με μία σχεδόν αντίστοιχη που είχαν γνωρίσει στην έδρα του Γλαύκου. “… μετά το παιχνίδι μας ειπανε και μια συγνώμη μας κερασανε και σουβλακια…..Εσείς ούτε ενα κρουασαν!”, αναφέρει χαρακτηριστικά!!!

Διαβάστε όλο το κείμενο του Γιώργου Σίμου στον λογαριασμό του στο Facebook:
“Επειδή όλα έχουν ένα όριο και μερικοί νομιζουν ότι επειδή δεν βγαζουμε ανακοινώσεις εναντίον διαιτησιας η αντίπαλης ομαδος μην νομιζουν ότι είμαστε αφελεις η βλακες.. ..
1ον η φιλοξενία της Ακράτας και Ιδιαίτερα της κερκιδας και ορισμένων παικτών ήταν με μια λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.. ..Οχι τόσο όπως είπε και ο AchilleasBogdanidis οτι εδω παρόλο που 2-3 παίκτες προκαλουσανε, ολοι μας, και κόσμος, και η ομάδα μας τους χειροκροτησε και μάλιστα δεχτηκαμε και συγχαρητηρια για την φιλοξενία, όπως έχει γίνει με όλες τις ομάδες που έχουν έρθει στην Καλλιθέα.
Το τι υβρεις ακουσαμε απο το 1ο λεπτό και χωρίς λόγο και όχι μόνο υβρεις απλές που ακούγονται σε ολα τα γήπεδα αλλά πολύ προσωπικές και ονομαστικές σε όλους σχεδόν τους παίκτες και σε μένα προσωπικά, αλλά λόγια που μόνο αλητες και μάλλον πολύ χαμηλού επιπέδου θα μπορούσαμε να πούμε οτι τις λενε γιατί εντάξει όλες οι βρισιες, αλλα ρε παιδιά τα παιδιά μας τι σας φταινε? ??
Οι παικτες της Ακράτας και πολύ καλά κανανε παιζανε με πολύ πάθος και μπραβο τους, αλλα στην 1η φαση σχεδόν του αγώνα ,αθλητή να βριζει και να σπρωχνει και μετα να πηγαίνει απο πάνω του και να του βριζει δυνατά για να τον ακούσει και εξέδρα ολη την οικογένεια και την δουλειά και αλλα που δεν γράφονται χωρίς πριν να έχει γίνει κάτι μεταξυ τους πριν ουτε ενα φαουλ ούτε μια επαφή τότε αυτό η ειναι εσκεμενο απο τον παίκτη η έχει πάρει εντολή.
2ον για την διαιτησία μέχρι και ο συμπαθης προεδρος της Ακράτας να σφυραγε δεν θα σφυραγε έτσι.. ..2 άγνωστοι σε εμας διαιτητες και ειναι φυσιολογικό γιατι δεν ασχολουμαστε και δεν ψαχουμε να δούμε ποιος μας παιζει και απο που είναι, αλλα σίγουρα δεν ήταν άγνωστοι στην Ακράτα ειδικά ο δεύτερος ο νεότερος που χαριεντιζοτανε πριν το παιχνίδι με τους παίκτες της Ακράτας λες και ηταν πριν για καφέ μαζί η τρωγανε μεσημεριανο.. .
Πιστεύω οτι δεν ηταν τυχαίο οτι κα 3 ψηλοι μας ειχαν απο 3 φαουλ στο 15 τα πιο πολλά επιθετικά! !!!! οχι τίποτα άλλο αλλα τους τα χωνω και στους 3 οτι δεν κάνουν καθόλου σκριν και αντε τώρα να τους πεισω να ξανακανουν.. …..
Φυσικά οτι μεγαλο μέρος του παιχνιδιού έπαιζα με το 3αρι στην θέση 5 και τον playmaker μου στην θέση 4 μικρή σημασία εχει.
Οχι τίποτα αλλο αλλα και στον Γλαύκο μας απειλησαν οτι δεν θα φυγουμε ζωντανοί αν δεν χασουμε και μας βριζανε και εκει, αλλα μετά το παιχνίδι μας ειπανε και μια συγνώμη μας κερασανε και σουβλακια…..Εσείς ούτε ενα κρουασαν! !!!! Τσαμπα το βρισιμο? Τσαμπα μαγκες.