Οργή και αγανάκτηση είναι οι χαρακτηρισμοί που υπάρχουν στο Αγρίνιο, μετά την εντός έδρας ήττα από την Καστοριά. Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα κάθε ομάδας, έχουν σχολιάσει κατά καιρούς τόσο ο πρόεδρος Περικλής Γερμανός, όσο και ο προπονητής Χρήστος Μυριούνης, ωστόσο εκείνο που ενοχλεί είναι ο τρόπος. Και στην προκειμένη περίπτωση εκείνο που ενοχλεί είναι τα διαιτητικά σφυρίγματα.

myriounis_germanos_aoagriniou

“Η διαιτησία των κυρίων Γερακίνη και Φακίτσα εμπλέκει δόλο” αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας σχολίασε δεικτικά πως “… και λίγα γράψαμε”!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Σ. Καστοριάς αντιληφθήκαμε ότι το παιχνίδι ήταν ήδη τελειωμένο. Η διαιτησία των κυρίων Γερακίνη και Φακίτσα εμπλέκει δόλο. Κάνανε τα πάντα για να κερδίσει η Καστοριά και φυσικά τα κατάφεραν με το τελικό 66-73. Μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας και απέναντι στην ομάδα μας μόνο έτσι θα κέρδιζαν.

ΥΓ. Ο Α.Σ. Καστοριάς είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, θα ανέβει στην Α2 Κατηγορία, αλλά δε χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου”.

Λίγο πριν την έκδοση της ανακοίνωσης ο Περικλής Γερμανός είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. “Να χαίρονται εκεί στην ΚΕΔ για τον ορισμό δύο πολύ κακών διαιτητών και ειδικά Α1. Γερακίνης και Φακίτσας κάνανε τα πάντα για να κερδίσει η Καστοριά και φυσικά τα κατάφεραν. Τελικό σκορ 66-73. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Μόνο έτσι θα κέρδιζαν”.

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί κι ο Χρήστος Μυριούνης μέσω του δικού του προφίλ. “Μόνο ΑΗΔΙΑ νιώθω για αυτό που συνέβη απόψε στο γήπεδο μας…Μόνο έτσι μπορούσε να περάσει από το Αγρίνιο η Καστοριά… Να χαιρεστε εκεί στη ΚΕΔ τους Γερακινη-Φακιτσα…Είμαι 30 χρόνια στα γήπεδα όλοι γνωρίζουν το ήθος μου σαν παίκτης κ σαν προπονητής αλλά απόψε ΑΗΔΙΑΣΑ…Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απαράδεκτη διαιτησία… Κρίμα τον κόπο μας και τα 600 άτομα που είχαμε στη κερκίδα σήμερα για ακόμα μία φορά… ΝΤΡΟΠΉ”.