ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Έκανε το back to back ο Ιάλυσος στο παιδικό με buzzer beater!

Το back to back έκανε ο ΓΑΣ Ιάλυσος στο παιδικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσων, καθώς με buzzer beater του Κοντού έριξε στο… καναβάτσο τον Κολοσσό (48-47), κατακτώντας και πάλι τον τίτλο! Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, με τον Κολοσσό να ξεφεύγει με +8 στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, τον Ιάλυσο να επιστρέφει και το φινάλε να αποδεικνύεται… ακατάλληλο για καρδιακούς.

Στα 5,6 δεύτερα πριν το τέλος ο Ιάλυσος προηγήθηκε με 45-44, ο Αμπελάς με ένα απίστευτο τρίποντο έγραψε το 45-47 και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Κολοσσός θα πανηγύριζε τη νίκη και τον τίτλο, ήρθε η “βόμβα” του Κοντού. Το buzzer beater του παίκτη του Ιάλυσου έγραψε το 48-47 και έστειλε στους… ουρανούς όλους στον Ιάλυσο και στα… τάρταρα τον Κολοσσό, που είδε να χάνεται μέσα από τα χέρια του ο τίτλος.

Ο Ιάλυσος πλέον ετοιμάζεται για τους αγώνες των ομίλων, εκεί όπου θα συμμετάσχουν επίσης οι Ίωνες Χίου, Αίολος Μυτιλήνης, η Αναγέννηση Σάμου, καθώς και ο νικητής του Final 4 της Κρήτης (διεξάγεται στο διάστημα 31/3-1/4), ενώ ερωτηματικό είναι και πάλι η περίπτωση του Περιστεριώνα Τήνου.

.
Διαβάστε ακόμη…